søndag 21. april 2013





Hjemmelaget nan(brød):


500 gr hvetemel
1,5 ts bakepulver
1 ts salt
1 ss sukker
0,5 pk tørrgjær
3 dl youghurt naturell
4 ss olje 
1 stk egg
sesamfrø

*Bland det tørre sammen.
*Pisk egget. 
*Bland egg, youghurt og olje sammen med det tørre og elt til det blir en glatt deig
*La heve til dobbel størrelse

*Sett ovnen på 250 gr
*Del deigen til 8-10 biter(alt etter hvor store en vil ha dem). Kjevle bitene runde, ca en halv cm tykke
*Pensle brødene med vann og strø over sesamfrø
*Pensle stekebrettet med olje og stek 3 brød om gangen. Trenger ikke å snu de. Pass godt på, de blir fort brente. Stekes imellom 3-8 minutter.

-Smaker kjempegodt sammen med indisk mat!Visste du at nan betyr brød på indisk?



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar