søndag 12. februar 2012

Menykokken's 4-retters

Her kommer bilder av fredagens gourmetmiddag hjemme hos Bjørnar og Yolanda.
Maten smakte like nydelig som den ser ut:)


Forrett nr 1: Andepatè.


Forrett nr.2: Fiskesuppe med laks og skrei.


Hovedrett: Indrefilet av reinsdyr med ovnsbakte poteter,smørdampet rosenkål og aromasopp stekt i baconfett.


Dessert: Panna cotta. Kokken hadde sin egen vri på denne. Sjokoladefromasj i bunnen, bjørnebærsaus og knust smash på toppen.

Må få takke Bjørnar og Yolanda for å bli bedt til et så fantastisk måltid.En utrolig smaksrik og ikke minst hyggelig kveld!



1 kommentar:

  1. Hola:)Det her var koselig og spennende.Det er bare å prøve seg på dette.Deilig og fantastisk mat.Hilsen fra meg.:)

    SvarSlett