Mørdeigsbunn:
100 gr smør(romtemperert)
100 gr hvetemel
2-3 sp.skje vann
-dette blandes sammen til en deig
-settes 1 time i kjøleskap
-trykkes deretter ut i paiform
-forstekes i 15 min. før fyllet haes på
Fyll:
100 gr broccoli
1 gulrot
-disse kuttes og kokes i i max 2 min
1 boks champignon
3-4 små charlottløk(hakket)
2 fedd hvitløk(finhakket)
150 gr.bogskinke (i biter)
140 gr.bacon(i små biter)
-brun champignon i litt smør før du blander inn hvitløk og charlottløk.
-stek bacon
-bland alle ingrediensene sammen og sett unna til paibunn har steket i 15 minutter.
-alt blandes over i paibunn
-Blans sammen 3 egg og 3 dl fløte og tøm over før du steker paien i ca.30 min(helt til du ser at eggestanden holder på å stivne)
-Deretter tar du ca.120 gr revet ost over og lar det steke videre i 10-15 minutter.
Server gjerne en salat og nystekte rundstykker til:-)
Håper det smaker!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar