mandag 6. februar 2012

Hjemmebakte knekkebrød


Hjemmebakte knekkebrød:( 175 gr)

2 dl sammalt grov rug
2 dl lettkokt havregryn
1-2 dl sesamfrø
2 dl havrekli
1 dl hvetekli(kruskakli)
2 dl solsikkefrø
1 dl linfrø
2 ts salt
7 dl vann

-alt blandes og la stå minst en halv time for å svelle
-blandes ut over 2-3 stekeplater
-stekes i 2 elr.3 høyder alt etter hvor mange plater du bruker
-stekes i 15 min,taes ut og deles i passe biter med pizzakniv
-stekes deretter i nye 15 min(gjerne bytt plass på platene)
-stekes i nye 10 min(ta på vifta)
-stekes på 50 gr til de er sprø(gjerne på rist)


Lykke til:)

Jeg har kjøpt meg ny knekkebrødboks.Er den ikke fin?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar