La cocina de Lisbeth
Matblogg
Sider
(Flytt til …)
Hjem
Forrett
Middag
Dessert
Gjærbakst
Div.mat
Kaker
▼
søndag 18. oktober 2015
›
Kylling tandoori med blomkålris (2-3 porsjoner) -700 gr kylling -2 ts karri -2 ts paprikapulver -2 ts spisskummin -1/2...
mandag 22. juni 2015
›
Cottage cheeserundstykker: * 1 stor boks cottage cheese(moses i blender) *2 ts bakepulver *4 egg *250 gr små havregryn -...
fredag 10. april 2015
Desserttips:
›
*en pose frosne blåbær knuses i blender. *bland inn en liten vaniljeyoughurt. *blandes med 1 boks cottage cheese med eple, pær...
Sukkerfri havrekjeks med tranebær:
›
*4 dl fullkornshvetemel *5 dl lettkokte havregryn *3 ts stevia (ønskes sukker, bruk 1 dl) *2 ts bakepulver -alt det tørre bl...
lørdag 7. februar 2015
Sunne lettvinte kanelsnurrer
›
~110 gr. fibra fullkornshvete(ca.2 dl) ~90 gr. havremel evt.havregryn(ca.2 dl) ~50 gr. sukrin gold(ca.0,5 dl) ~1 ts. bakepulver ~1/2 ts. k a...
torsdag 12. juni 2014
Pai med vaniljekrem og bær.
›
Pai med vaniljekrem og bær: Paibunn: -200 dl hvetemel -150 gr smør -2 ss vann *smøres og stekes i paiform på 200 gr til ...
onsdag 9. april 2014
›
Baconsurret indrefilet av svin: -800 gr indrefilet -salt/pepper -basilikum -timian -2 fedd hvitløk(finhakket) -...
›
Startsiden
Vis nettversjon